Welkom

Wouter kwam onlangs thuis met het nieuws dat hij een blog had gevonden van een jonge vrouw die in 2011 choriocarcinoom (= kwaadaardige tumor van placentaweefsel) heeft gehad. Nadat ik haar blog had gelezen, besloot ik om ook een blog te gaan bijhouden. Niet alleen voor mezelf, maar ook om familie, vrienden, collega’s en bekenden te informeren hoe het met mij (en ons) gaat en hoe de behandelingen verlopen. Maar ik hoop ook dat mensen die zelf ooit de diagnose krijgen, iets aan mijn blog zullen hebben. Choriocarcinoom is zeldzaam en in de zes weken dat ik op een diagnose heb gewacht, had ik er behoefte aan om ervaringsverhalen te lezen. Ik vond er toen geen, maar kennelijk zocht ik niet goed genoeg 😉.

Voel je vrij om mijn blog te verspreiden aan diegene die daar interesse in hebben, om welke reden dan ook. En schroom niet om onder de blogs te reageren of mij of Wouter persoonlijk een bericht te sturen via WhatsApp!

Ik heb het voortraject in korte blogs opgeknipt. Ik wil jullie niet al direct afschrikken met hele lappen tekst. 1 Juni 2019 start mijn chemo en het idee is dat ik dan wekelijks een blog probeer te maken hoe het gaat. En voel je voor die tijd al de behoefte om te informeren; Doen! Als ik even geen zin of tijd heb om te reageren, dan doe ik dat op een later moment.

Liefs, Sandra

6 gedachten over “Welkom”

 1. Hoi Sandra en Wouter. Lilian had ons een beetje op de hoogte gehouden en eerlijk gezegd zijn we nogal geschrokken. Dit past niet bij jullie. We wensen jullie heel veel succes en sterkte toe. Met jullie positieve instelling moet dat goedkomen.

  Like

 2. Hoi Sandra, Hier één van je #Top2000café vrienden uit Wierden, vandaag kwamen ik erachter dat je al een heel tijdje een strijd voert met je gezondheid. Voor jouw en je omgeving super zwaar, maar wij zijn ook best wel geschrokken. Ik wens je dan ook alle sterkte toe om hier weer boven op te komen! Knap dat je dit ook via het blog met iedereen deelt!!! Nogmaals sterkte en we denken aan je!!!

  Groetjes Ard Egberts, Wierden (WVCVolley H3)

  Like

  1. Hoi Ard, ja schrikken was het voor iedereen. Gelukkig is de tumor weg, zijn mijn chemokuren klaar en mag ik nu herstellen van deze achtbaan. Lief dat je een berichtje stuurt! Doe de mannen mijn hartelijke groeten!

   Liefs Sandra

   Like

 3. Hey Sandra (en Wouter uiteraard),
  Hier de andere lange gozer uit het gezelligste volleybalteam uit Wierden en natuurlijk #top2000café…
  Je hebt ons flink laten schrikken 😢
  Ik wens je/jullie heel veel kracht en gezondheid toe, we denken aan jullie!
  Ik hoop dat we je vrolijke koppie en bos mooie krullen spoedig weer zien in Hilversum!
  Sterkte!
  Marcel

  Like

  1. Hoi Marcel, snap dat het schrikken was. Gelukkig mag ik nu herstellen en hoop ik dat de krullen weer gaan groeien. Nu ben ik vooral nog kort en met babyblonde haren die je nauwelijks ziet. Komt vast goed. Lief dat je een berichtje stuurt en wie weet tot in Hilversum. De groeten aan jullie team. Liefs Sandra

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s